Nuorisopalveluiden kesäkurssit!

PERHONSIDONTAKURSSI

Maksuton perhonsidontakurssi Monden nuorisokeskuksessa 2.-3.7. klo 12.00-17.00. Kurssi on suunnattu 13-16-vuotiaille ja se sopii sekä vasta-alkajille että perhonsidontaa jo hieman harrastaneille nuorille. Kurssilla on kaksi tasoryhmää ja mukaan mahtuu max. 15 nuorta. Perusvälineet ja tarvikkeet ovat valmiina, mutta myös omia tarvikkeita voi ottaa mukaan. Kurssin toteuttaa nuorisopalveluiden kanssa yhteistyössä Rovaniemen seudun Perhokalastajat ry.

Sitovat ilmoittautumiset 17.6. mennessä sähköpostitse: rauno.savela@rovaniemi.fi Ilmoita nimesi ja ikäsi, sekä kerro oletko vasta-alkaja vai perhonsidontaa jo harrastanut nuori.

PUISTOBREAKING

Maksuton breaking kurssi Monden nuorisokeskuksessa 8.-9.7. & 11.-12.7. klo 12-16.

Kurssi on suunnattu 15-29-vuotiaille. Kurssille mahtuu 15 nuorta.

Kurssilla on käytössä sekä sisä- että ulkotilat, joita hyödynnetään säästä ja käsiteltävästä teemasta riippuen. Ensimmäinen kokoontuminen maanantaina 8.7. nuorisokeskus Monden salissa Pohjolankatu 6:ssa kello 12.
Breaking (breakdance) on New Yorkista lähtöisin oleva alkuperäinen katutanssi (streetdance). Puisto Breaking Workshopissa harjoitellaan lajin tekniikoita (top-rocking, uprocking, footworking, backrocking, freezes & powermoves) monipuolisesti musiikkiin yhdistettynä. Tehdään myös sarjoja eli rutiineja, erilaisia pari- ja ryhmä- sekä luovuus- ja mielikuvaharjoituksia. Tarkoituksena on kehittää jokaisen omaa tapaa tanssia, oppien samalla ilmaisusta, sekä huomata yhdessä tekemisen ja tanssikulttuurin tuoma innostus. Puiston nurmialue mahdollistaa kurssilla rennon meiningin lisäksi akrobatian monipuolisen harjoittelun. Kurssin vetäjinä ovat Katukulttuuriyhdistys Transcendent ry:n ohjaajat.

Sitovat ilmoittautumiset 1.7. mennessä sähköpostitse: transcendentry@gmail.com  

ELOKUVALEIRI

Maksuton elokuvaleiri Monden nuorisokeskuksessa 15.-19.7 klo 16.00-21.00. Leiri on tarkoitettu 16-29-vuotiaille. Leirillä tutustutaan elokuvan tekemiseen alusta loppuun: käsikirjoitus, juoni, valmistelu, kuvausympäristö, henkilöt, kuvaus ja tekniikat, editointi ja julkaisu. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, joten et tarvitse elokuvan tekemisestä aikaisempaa kokemusta. Kurssi järjestetään yhteistyössä Lapin Yliopiston audiovisuaalisen linjan kanssa.

Sitovat ilmoittautumiset 10.7. mennessä sähköpostitse: lari.kananen@rovaniemi.fi

PELILEIRI

Maksuton pelileiri Monden nuorisokeskuksessa 5.-7.6. Leiri on yli 13-vuotiaille tarkoitettu yön yli kestävä tapahtuma. jossa on luvassa rentoa pelailua, yhdessäoloa sekä seikkailuja pelikehityksen maailmassa. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Tornion nuorisotoimen kanssa. Leirin tarkempi aikataulu julkaistaan toukokuussa.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen sähköpostitse: olli.kaukiainen@rovaniemi.fi

 
SUMMER IS OVER! Lan-party

Maksuton SUMMER IS OVER – Lan Party Monden nuorisokeskuksessa 2.-4.8. Lanit on suunnattu yli 13-vuotiaille nuorille. Tapahtuma alkaa pe klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina klo 10.00. Pelipaikkoja on rajoitettu määrä. Lisätiedot ja ilmoittautuminen avautuu kesäkuussa, seuraa tiedotteita somessa @monderollo.