RYTMIMUSIIKIN LINJA

                                                                           

 

Lapin musiikkiopiston 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Rovaniemelle on perustettu taiteen perusopetuksen RYTMIMUSIIKIN LINJA.

Opetuksen tavoitteena on soittimen teknisten valmiuksien kehittäminen ja rytmimusiikin eri tyylilajeihin tutustuminen ja tyylinmukaisen tulkinnan omaksuminen. Yhteismusisoinnin painotus bändisoittimien opiskelussa on erityisen tärkeää. Opistomme tarjoaa aluksi sähkökitaran-, sähköbasson ja rumpujensoiton opetusta sekä bänditoimintaa.

Rytmimusiikki opetuksessa pyritään antamaan valmiuksia monipuolisesti eri kevyen musiikin tyyleihin (mm. pop, rock, jazz, blues). Tärkeä osa opiskelua on myös tyylinmukaisen improvisointitaidon kehittäminen. Opiskelija osallistuu koulutuksen edellyttämässä vaiheessa bändikoulutukseen. Opiskelun päämääränä on, että opiskelija pystyy itsenäisesti ja tyylinmukaisesti soittamaan eri kevyen musiikin tyylejä, sekä toimimaan erilaisissa yhtyekokoonpanoissa soittajana, sekä tarvittaessa myös sovittajana. Bändikoulutukseen kuuluvat erilaiset esiintymiset oppilaitoksen konserteissa, kouluissa sekä muissa tilaisuuksissa.

Tule tekemään kanssamme historiaa ja ilmoittaudu syksyn valintakokeisiin 22.8.2019.

https://lapinmusiikkiopisto.eepos.fi