Inhoatko muutosta?

Inhoatko muutosta

Niin taitavat tehdä lähes kaikki ainakin silloin, kun joku muu käskee muuttumaan. 

Mutta muutos, jonka saan tehdä itse, tai johon ainakin pääsen vaikuttamaan, onkin jo aivan toinen juttu. Siinä voi nähdä mielenkiintoisia mahdollisuuksia, se voi olla avain johonkin uuteen seikkailuun ja sen avulla voin löytää elämääni uutta sisältöä. 

Haluamme taata lapsille ja nuorille mahdollisimman hyvät eväät elämään myös tulevaisuudessa. Siksi työskentelemme tämän lukuvuoden aikana tulevaisuuden parissa tavoitteena Rovaniemen koulutuspalveluiden toimintasuunnitelma vuosille 2020-2025. Tavoitteena on saada aikaan toimintasuunnitelma, jonka avulla hyvinvointiin panostetaan, oppimisen ja osaamisen tukea kehitetään sekä johtajuutta tuetaan. Kouluilla oppilaskunnat, vanhempaintoimikunnat ja henkilöstö työstävät aihetta monipuolisesti. Jaa että miksi? No tietysti siksi, että kokisimme muutoksen myönteisenä asiana, koska pääsemme itse vaikuttamaan siihen. Rovaniemellä työ kantaa nimeä Tulevaisuuden tekijät, jonka sivuilta löydät lisätietoa aiheesta ja voit seurata toiminnan etenemistä. 

Lähiviikkojen aikana voit osallistua KAIKILLE avoimeen kyselyyn. Kyselyssä on jokaiselle viikolle 1-4 kysymystä, joten vastaaminen vie vain hetken aikaasi. Uusista kyselyistä tulee aina muistutus Wilmaan. Jokaisen vastaus on tärkeä osa meidän yhteistä suunnitelmaa, jonka tarkoituksena on tehdä Rovaniemen kouluista vieläkin parempia. Yhdessä tehden hyvä tulee! Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti, eikä vastaajan tietoja tallenneta. 

Viikkokysely, josta tulee viikoittain muistutus, löytyy täältä: 

Koulu 2025 -kysely

 

Lisäksi Lapin #paraskoulu haastaa teidät oppilaat ja opiskelijat tulevaisuuden maalailuun, johon pääsee alla olevasta linkistä. Mutta katso ensin tämä. Ja sitten voit vastata lyhyeen kyselyyn (toivottavasti vastaat myös avoimiin kysymyksiin). 

 

Kiitos!